Shopping cart 0 Termék Összesen 0 Ft
 x 

Az ön kosara üres!

Egyedi Kültéri Szaunák

Fotógaléria/referenciáink

referenciak

3D tervezés

3d tervezes

Referencia videóink

referencia videok

Helyszíni felmérés

helyszini felmeres

Szauna Technológia

szaunatechnologia

Hasznos Infók, Tanácsok

hasznos tanacsok

Napjainkban különféle szaunázási módokat különböztetünk meg, a legelterjedtebb köztük talán a finn szauna, amely egy fából épített helyiség, ahol viszonylag magas hőmérséklet és alacsony páratartalom mellett a testet izzadásra késztetjük. Létezik még az úgynevezett bio szauna, itt a hőmérséklet lényegesen alacsonyabb és a levegő páratartalma sokkal magasabb. Az infrakabinok is a szaunák kategóriájához tartoznak, itt van a legalacsonyabb hőmérséklet és olyan emberek is használhatják, akik vérkeringése érzékenyebb.

A szaunázás csúcspontja azonban ezen típusok kombinációja.

Az egyedileg elkészített szaunák iránti kereslet továbbra is nő: tetszetős külső design és egyedi kialakítás a különböző színek, formák és anyagok felhasználása révén, amelyek az Ön szaunáját is sajátossá teszik.

A SAUNA KING® tapasztalt csapata a tervezés első fázisától egészen az utolsó percig szívesen áll rendelkezésére! Szakmailag hozzáértő tanácsadás, az ügyféllel történő szoros kapcsolattartás a helyszínen, ill. a pontos tervezés és kivitelezés révén segítünk Önnek, hogy megvalósíthassa álmait a saját, egyedi szaunájáról, hogy otthonában megteremthesse a nyugalmi oázisát.