EOS távverzérlés

Cikkszám:  02556
Elérhetőség:  
Rendelésre

• Webmodul az EOS szaunavezérlés okostelefonnal vagy tablettel történő kezeléséhez, EMOTEC D és H valamint Emotouch II + szauna kontroll applikáción keresztül
• A szauna kontroll applikáció ingyenesen kapható az App-modulhoz
• Az EMOTEC D, EMOTEC H vagy EMOTOUCH II+ szaunavezérlést külön meg kell vásárolni!

Az EOS szauna kontroll applikáció segítségével a szaunát mostantól kényelmesen útközben is vezérelheti, teljesen mindegy, hogy éppen autóban ül és hazafelé tart a szombati bevásárlásból, vagy éppen egy hosszabb útról ért haza és a repülőtéren tartózkodik, vagy egy nehéz munkanap után van.

A máskor szokásos, kellemetlen várakozási idő, amíg a szauna a bekapcsolást követően eléri a kívánt hőmérsékletet, így már a múlté, hazaérve azonnal használatba vehető a megfelelő hőmérsékletre beállított szauna. Az EOS szauna kontroll applikáció mindenhol működik, ahol okostelefonjával vagy tablettje segítségével internetkapcsolat elérhető.

A biztonságos be- és kikapcsolás, továbbá a kívánt értékek (hőmérséklet és páratartalom) beállítása mellett, az EOS kontroll applikáció további beállítási lehetőségeket biztosít, mint pl. fény, időzítő és különféle státuszlekérdezések, mint az aktuális hőmérséklet és páratartalom.

Az EOS szauna kontroll applikáció minden szokásos okostelefon és tablett számára, mindegy hogy android vagy IOS, ingyenes letöltésként elérhető. Az Emotec D/H , Emotouch II+ (továbbiakban Econ D4/H4 is) vezérlőszériákkal működik, az EOS-nél kapható applikációs modul kombinációjával.

Az applikáció nagyszerűsége, hogy kezelése gyerekjáték, hiszen optikailag szinte teljes mértékben követi a fixen rögzített szaunavezérlés kezelési logikáját és kezelőfelületét, attól függően, hogy melyik vezérlés került Önnél beszerelésre.

Az applikációval lehetséges, hogy egyszerre több szaunát vezéreljünk különböző helyeken, valamint több felhasználó egy szaunát vezérelhet az applikáció segítségével.

Így pl. minden családtag vezérelheti a saját otthoni szaunát. A biztonság elsődleges szempont, a szaunakályhát csak akkor lehet távvezérelve bekapcsolni, ha az biztonságos működőképes állapotban van.

Fontos megjegyzés: ez az applikáció csak az EOS Web Control Interface-szel (EOS-WCI 01) összeköttetésben lehet alkalmazni és az Ön állandó szerelőjének kell felszerelnie.

A távvezérlési lehetőségünkkel szaunáját mostantól kényelmesen útközben is vezérelheti, mindegy, hogy éppen autóban ül és hazafelé tart a szombati bevásárlásból, vagy éppen egy hosszabb útról ért haza és a repülőtéren tartózkodik, vagy egy nehéz munkanap után van.

A máskor szokásos, kellemetlen várakozási idő, amíg a szauna a bekapcsolást követően eléri a kívánt hőmérsékletet, így már a múlté, hazaérve azonnal használatba vehető a megfelelő hőmérsékletre beállított szauna.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.